Ingrediente
-
600-800 gr Ciuperci champinion
-
4 buc Ceapamari
-
1-2 catei Usturoioptional
-
50 ml Ulei de floarea soarelui
-
0,5-1 lingurita Saredupa gust
-
1 buc Frunze de dafin
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
O tochitura foarte gustoasa din ciuperci cu ceapa. O mancare ce o puteti servi alaturi de o garnitura din orez, hrisca, paste, mamaliga… dupa preferinta fiecaruia. Usturoiul nu este obligatoriu, daca nu va place puteti sa nu il adaugati.
(Visited 1.819 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|