Ingrediente
-
1 pahar Faina de malaide 250 - 300 ml
-
2 pahare Apa
-
0,5 lingurita Sare
Mod de preparare
„Mamaliga”- pregatita din faina de porumb, este una dintre cele mai preferate mancaruri ale familiei mele, foarte sanatoasa si gustoasa. Pe timpuri mamaliga era considerata mancarea taranilor, avand o consistenta mai densa fiind folosita in loc de paine. In mod traditional mamaliga se pregateste intr-un ceaun de forma rotunda. Se serveste cu friptura de porc, sau de pui, peste prajit, cu mujdei, smantana, branza de vaci, sau de oi. Daca doriti o mamaliga mai mare, atunci dublati, sau chiar triplati cantitatea ingredientelor, dar tineti cont de faptul ca la o cantitate de faina veti folosi doua cantitati de apa.
(Visited 522 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|