Ingrediente
-
500 gr Ciuperci champinion
-
500 gr Smantanacu grasime de 20 %
-
300 ml Apafiarta
-
1 buc Ceapamare, sau 2 mai mici
-
2 linguri Faina
-
4-5 linguri Ulei de maslinesau de floarea soarelui
-
1 lingurita Saredupa gust
-
0,25 lingurita Piper negru macinatdupa gust
-
1 buc Frunze de dafinoptional
-
1 legatura Marar verdemica
Mod de preparare
Sunt multe metode de preparare a acestei retete de sos alb cu ciuperci, eu il gatesc anume in asa fel, am eu ce am cu retetele ce se prepara repede si usor 🙂 si unde mai pui ca se primeste si foarte gustos. Se serveste cald cu paste, orez fiert, mamaliga, hrisca, sau cum imi place mie – o farfurie mare de sos, deasupra presurat cu parmesan ras si doar cu niste crutoane aromate, un deliciu.
(Visited 38.911 times, 4 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
Un comentariu Ascunde comentariile
Gustos