Ingrediente
-
500 ml Chefir
-
4 pahare Fainade 250 ml
-
1 buc Oua
-
1 lingurita Sare
-
3 linguri Zahar
-
1 lingurita bicarbonat de sodiu
-
2-3 lingurite otetpentru stins bicarbonatul de sodiu
-
100 ml Apaclocotita
-
2-3 linguri Ulei de floarea soareluipentru uns tigaia
Mod de preparare
Aceste oladii cu chefir sunt un fel de clatite delicioase, doar ca sunt un pic mai groase. Noi, in familie, le servim cu miere, sau dulceata, fiecare dupa preferinta sa. Aceasta reteta se realizeaza usor si repede, imi mai place anume prin faptul ca nu se primesc atat de uleioase, deci mai sanatoase 🙂 .
(Visited 5.595 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
2 comentarii Ascunde comentariile
Va ultumesc mult pentru lucru ce faceti! Recetele de aici sunt explicate cu detalii si respectand conditiile chiar imi iese ceea ce se prezinta pe poza. Traiesc in camin asa ca acest loc este o comoara sa invet cum sa pregatesc mancarea. (Imi cer scuze pentru romana mea)
Ma bucur… cu mult drag 🙂