Ingrediente
-
4 buc Cotlet de porc800 gr
-
4 catei Usturoi
-
1 crenguta Rozmarin
-
1 lingurita Saredupa gust
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
50-70 ml Ulei de masline
-
Sosul
-
200 gr Coacaza neagra
-
100-150 ml Apa
-
2-3 linguri Zahardupa preferinta
Mod de preparare
Va propun o mancare deosebita, cu un gust specific de dulce-acrisor. La inceput eram foarte sceptica in privinta acestei combinatii, dar va asigur ca este chiar foarte reusita. Pina si sotul meu, care se uita cam straniu in farfurie, a mancat totul si a mai cerut inca o bucata 🙂 . Merge foarte bine cu piureu de cartofi si cu salata dumneavoastra preferata.
(Visited 515 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|