Ingrediente
-
3-4 buc Vinetemari
-
1 buc Ceapa
-
3-4 buc Rosiimedii
-
0,5-1 lingurita Saredupa gust
-
2 linguri Ulei de floarea soareluisau ulei de masline
-
0,25 lingurita Piper negru macinatoptional
Mod de preparare
Zilele trecute v-am aratat metoda mea preferata de coacere a vinetelor, astazi o sa va arat cum sa faceti o salata foarte gustoasa si sanatoasa din vinete coapte. Vinetele le coaceti cum doriti voi: in cuptor, pe aragaz, sau afara pe o tabla speciala din metal, mai jos eu am redat succint procedura de coacere a vinetelor, daca doresti mai detailat, pe pasi cu poze, atunci vezi linkul, procedura e una simpla si usoara. Eu mai adaug in aceasta salata 1-2 catei de usturoi pisat, ii da un gust deosebit, dar o sa observati ca la ingrediente el lipseste, asa ca, usturoiul este optional, dupa gustul fiecaruia. Aceasta salata o puteti servi asa ca atare, sau ca aperitiv pe felii de paine, pe crutoane aromate… este pur si simplu delicioasa!
Pasi de urmat
1
Facut
|
Pregatirea vinetelor : |
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|