0 0
Supa crema cu conopida si telina

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

400 gr Conopida
0,5 buc Radacina de telina medie
1 buc Ceapa
2-3 buc Cartofi
1 buc Dovlecei mica
1 buc Frunze de dafin
3 linguri Ulei de masline sau de floarea soarelui
1 lingurita Sare dupa gust

Supa crema cu conopida si telina

Ingrediente

Mod de preparare

Share

O supa fina, aromata si foarte cremoasa, cu un plus de vitamine si minerale pentru cei mari si pentru cei mici. Atat de delicioasa si atat de simplu de preparat, incat trebuie neaparat incercata.

(Visited 930 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Pregatim legumele: le spalam si curatam.

2
Facut

Le taiem bucati medii si le punem intr-o cratita.

3
Facut

Turnam apoi apa cat sa le cuprinda si punem totul la fiert. Cand incepe sa fiarba, adaugam frunza de dafin, uleiul, facem focul mic si lasam sa fiarba pentru 30-40 de minute.

4
Facut

Dupa acest timp, legumele ar trebui sa fie deja fierte.

5
Facut

Le scoatem atent si le punem in alt vas.

6
Facut

Si le pasam bine.

7
Facut

Consistenta supei o alegeti singuri, turnati cate putin din apa in care a fiert legumele, potriviti de sare, puteti sa adaugati si un pic de smantana pentru un gust mai deosebit.

8
Facut

Se serveste calda cu crutoane aromate si verdeata.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Dovlecei pane
urmator
Zmeura conservata cu zahar (fara fierbere)
anterior
Dovlecei pane
urmator
Zmeura conservata cu zahar (fara fierbere)

Adauga comentariu