0 0
Supa crema cu conopida si telina

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

400 gr Conopida
0,5 buc Radacina de telina medie
1 buc Ceapa
2-3 buc Cartofi
1 buc Dovlecei mica
1 buc Frunze de dafin
3 linguri Ulei de masline sau de floarea soarelui
1 lingurita Sare dupa gust

Supa crema cu conopida si telina

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

O supa fina, aromata si foarte cremoasa, cu un plus de vitamine si minerale pentru cei mari si pentru cei mici. Atat de delicioasa si atat de simplu de preparat, incat trebuie neaparat incercata.

Vizitat de 938 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Pregatim legumele: le spalam si curatam.

2
Făcut

Le taiem bucati medii si le punem intr-o cratita.

3
Făcut

Turnam apoi apa cat sa le cuprinda si punem totul la fiert. Cand incepe sa fiarba, adaugam frunza de dafin, uleiul, facem focul mic si lasam sa fiarba pentru 30-40 de minute.

4
Făcut

Dupa acest timp, legumele ar trebui sa fie deja fierte.

5
Făcut

Le scoatem atent si le punem in alt vas.

6
Făcut

Si le pasam bine.

7
Făcut

Consistenta supei o alegeti singuri, turnati cate putin din apa in care a fiert legumele, potriviti de sare, puteti sa adaugati si un pic de smantana pentru un gust mai deosebit.

8
Făcut

Se serveste calda cu crutoane aromate si verdeata.
Pofta Buna!

anterior
Dovlecei pane
urmator
Zmeura conservata cu zahar (fara fierbere)

Adaugă comentariul tău