Ingrediente
-
3 buc Dovleceimedii
-
3-4 buc Oua
-
4-5 linguri Faina alba
-
100 ml Ulei de floarea soareluipentru prajit
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
Dovlecei pane- o reteta simpla si foarte rapida. Cred ca a fost printre primele retete pe care le-am facut eu, cred ca si un incepator in bucatarie ar reusi sa o gateasca, urmezi pasii de mai jos si totul o sa fie ok 🙂 . Copiii mei sunt pur si simplu incantati de acesti dovlecei, o bunatate de vara in crusta aurie si cu miez moale, delicios.
Se servesc simplu, cu sos de smantana, sau iaurt. Merge foarte bine cu sosul „Tzatziki”, mie imi plac asa simpli, cu un strop de otet balsamic… foarte gustosi!
(Visited 195 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|