Ingrediente
-
250 gr Faina alba calitate superioara
-
250 gr Cirese
-
150 gr Zahar
-
150 gr Untmoale, la temperatura camerei
-
1 buc Esenta de vanilie
-
1 plic Praf de copt10 gr
-
4 buc Oua
Mod de preparare
Rasfoiam zilele trecute o carte foarte interesanta de bucate, mai exact o enciclopedie cu retete din bucataria italiana si mi s-a oprit privirea la acest chec minunat cu cirese negre, o combinatie usoara de ingrediente si foarte repede de preparat. Asa ca nu am stat mult pe ganduri si am trecut fuga la treaba: m-am urcat in copac, am strans o poala de cirese, jumatate a mancat-o repede cel mic, iar cealalta jumatate a ramas pentru checul meu 🙂 , restul ingredientelor le aveam deja pregatite. Deci, am pregatit un chec foarte gustos, cu multe cirese in el. Timpul de coacere poate sa fie diferit, in dependenta de fiecare cuptor, dar daca totusi dupa expirarea timpului se rumeneste prea tare si nu trece testul cu scobitoarea, atunci astupati cu o folie de aluminiu si mai coaceti inca cateva minute. Deasupra puteti sa-l presurati cu zahar pudra, eu nu am reusit sa o fac…cat ai clipi din ochi disparu de pe farfurie, foarte gustos!
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|
|
8
Făcut
|
|
9
Făcut
|