Ingrediente
-
500 gr Crema de branza mascarpone
-
4 buc Oua
-
10 linguri Zahar pudra6 pentru albusuri si 4 pentru galbenusuri
-
400-450 gr Biscuiti savoiardi (piscoturi)
-
2 linguri Cacao pudra
-
2 linguri Cafea
-
2 linguri Lichior de cafea/ciocolatasau rom
Mod de preparare
Va propun sa pregatim astazi un desert italian si anume: „Tiramisu”, un desert fin, cremos si cu un gust amarui de cafea tare. Multi considera ca acest desert este greu de preparat in conditii casnice, dar va pot spune ca nu este deloc greu, rezultatul final fiind pur si simplu delicios!
(Visited 1.475 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|
|
16
Facut
|