1 0
Suc de rosii pentru iarna

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Rosii

Suc de rosii pentru iarna

Ingrediente

Mod de preparare

Share

De aceasta reteta ma folosesc de foarte mult timp, nici nu mai tin minte de cand nu mai folosesc pasta de tomate din comert. Acest suc de rosii il folosesc la multe retete de mancaruri si daca adaugi in el niste ierburi aromate o sa faci un sos de rosii pur si simplu delicios si fara adaosuri de conservanti. Gustos si sanatos!

(Visited 603 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Rosiile se spala si se taie in jumatate, se scoate apoi cu un cutit partea verde din ele.

2
Facut

Se dau prin aparatul de facut suc.

3
Facut

Aveti grija sa puneti o cratita in care sa curga sucul de rosii.

4
Facut

Asa arata partea ramasa de la rosii, de care noi nu avem nevoie.

5
Facut

Punem la fiert sucul intr-un ceaun, cand incepe sa fiarba dati focul mai incet. Periodic amestecand in el.

6
Facut

Lasati la fiert pina observati ca a mai scazut un pic si are o consistenta mai groasa, eu am avut o cantitate mare de rosii si a fost nevoie sa fiarba cam pentru 6-7 ore, daca cantitatea de rosii e mai mica atunci si timpul de fierbere o sa fie mai mic.

7
Facut

Sucul, deja fiert, il turnam atent in borcanele din timp pregatite, spalate si sterilizate. Le strangem bine capacul.

8
Facut

Le punem cu capacul in jos sub o plapuma calda, le lasam la cald pentru o zi. Dupa aceea le depozitatam in camara pentru conservatii.

9
Facut

Pofta Buna!

Adelina

anterior
Ciorba de pui cu taitei de casa (Zeama)
Chec simplu cu chefir
urmator
Chec simplu cu chefir
anterior
Ciorba de pui cu taitei de casa (Zeama)
Chec simplu cu chefir
urmator
Chec simplu cu chefir

Adauga comentariu