1 0
Suc de rosii pentru iarna

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

Rosii

Suc de rosii pentru iarna

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

De aceasta reteta ma folosesc de foarte mult timp, nici nu mai tin minte de cand nu mai folosesc pasta de tomate din comert. Acest suc de rosii il folosesc la multe retete de mancaruri si daca adaugi in el niste ierburi aromate o sa faci un sos de rosii pur si simplu delicios si fara adaosuri de conservanti. Gustos si sanatos!

Vizitat de 650 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Rosiile se spala si se taie in jumatate, se scoate apoi cu un cutit partea verde din ele.

2
Făcut

Se dau prin aparatul de facut suc.

3
Făcut

Aveti grija sa puneti o cratita in care sa curga sucul de rosii.

4
Făcut

Asa arata partea ramasa de la rosii, de care noi nu avem nevoie.

5
Făcut

Punem la fiert sucul intr-un ceaun, cand incepe sa fiarba dati focul mai incet. Periodic amestecand in el.

6
Făcut

Lasati la fiert pina observati ca a mai scazut un pic si are o consistenta mai groasa, eu am avut o cantitate mare de rosii si a fost nevoie sa fiarba cam pentru 6-7 ore, daca cantitatea de rosii e mai mica atunci si timpul de fierbere o sa fie mai mic.

7
Făcut

Sucul, deja fiert, il turnam atent in borcanele din timp pregatite, spalate si sterilizate. Le strangem bine capacul.

8
Făcut

Le punem cu capacul in jos sub o plapuma calda, le lasam la cald pentru o zi. Dupa aceea le depozitatam in camara pentru conservatii.

9
Făcut

Pofta Buna!

anterior
Ciorba de pui cu taitei de casa (Zeama)
Chec simplu cu chefir
urmator
Chec simplu cu chefir

Adaugă comentariul tău