Ingrediente
-
200 ml Faina alba calitate superioara
-
50 gr Cascaval
-
80 ml Lapte de vaca
-
100 gr Ciuperci conservate
-
1 lingurita Praf de copt
-
1 buc Oua
-
0,5 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
0,5 lingurita Zahar
-
1 lingura Ulei de floarea soarelui+1 lingura pentru uns formele de briose
Mod de preparare
Aceasta este reteta de „Briose aperitiv cu ciuperci si cascaval”, o reteta simpla si usor de pregatit. Din cantitatea aceasta de ingrediente obtineti 6-8 briose, totul depinde de forma si marimea briosei. Tava mea pentru briose este mai mare de aceea, pentru ca sa o umplu, am folosit cantitate dubla de ingrediente.
(Visited 1.047 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|