Ingrediente
-
2 buc Piept de puidezosat si fara piele
-
3-4 buc Oua
-
200-250 gr Faina
-
1-2 lingurite Sare
-
0,5 lingurita Piper negru macinat
-
100 ml Ulei de floarea soareluipentru prajit
-
8-10 buc Betisoare din lemnde 20 cm lungime
Mod de preparare
Simplu, dar de mare efect! Acelasi „Snitel din piept de pui”, dar sub alta forma de prezentare. Printre bucatelele de carne puteti sa puneti cateva felii de ardei dulce, sau bostanei, dupa preferintele fiecaruia. Cand bateti carnea, aveti grija sa nu o bateti prea tare, feliile sa fie mai grosute, asa snitelul o sa fie mult mai gustos si mai aratos.
(Visited 571 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|