Ingrediente
-
1 kg Ciuperci champinion
-
120 ml Otet de masa
-
1 lingurita Piper negru boabe
-
7-8 catei Usturoi
-
2 linguri Zahar
-
2-3 boabe Ienibahar
-
1 lingura Sare
-
3-4 buc Frunze de dafin
-
220 ml Ulei de floarea soarelui
-
1,5 l Apa
Mod de preparare
E imposibil sa gasesti in comert ciuperci mai frumoase si mai gustoase, dar cel mai important- sanatoase, decat cele pregatite in conditii casnice. Aceasta este metoda rapida de marinare a ciupercilor, char in patru ore vei avea niste ciupercute foarte delicioase, crocante, aromate si cu un aspect frumos. Cu usurinta le puteti folosi in salate, ca aperitive, sau le puteti combina de minune cu bucatele din carne de porc si de pasare.
(Visited 6.724 times, 2 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|