0 0
Chec aperitiv

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

170 gr Faina alba
3 buc Oua
150 ml Chefir
100 gr Unt
0,5 lingurita Sare
1 plic Praf de copt 10 gr
100 gr Salam parizier
1 buc Ardei gras rosu
100 gr Masline negre
100 gr Cascaval clasic

Chec aperitiv

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Va prezint un chec aperitiv cu cascaval, legume si salam. Astazi eu am folosit ardei gras, salam parizier, masline negre si cascaval clasic, dar va pot spune ca-l puteti pregati cu ce va place voua… pastrama, masline verzi, gogosari, ciuperci, castraveti murati. Este foarte simplu de realizat si este foarte gustos, zilele trecute am facut din acest aluat niste briose aperitiv extraordinare, asa ca, aveti la alegere: briose, sau chec. Celor mici le-au placut briosele, iar celor mari- checul… vedeti si voi pentru ce, sau pentru cine veti pregati 🙂 .

Vizitat de 2.819 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Incepem cu umplutura pentru chec: spalam bine ardeiul si-i scoatem cotorul, apoi il taiem cubulete. Salamul si cascavalul la fel il taiem cubulete medii, maslinele le taiem felii.

2
Făcut

Intr-un vas mai mare batem bine oule cu un pic de sare.

3
Făcut

Apoi adaugam untul pe care l-am topim intr-o cratita si l-am racorim un pic, amestecam bine.

4
Făcut

Apoi adaugam chefirul.

5
Făcut

Incorporam bine praful de copt in faina, cu ajutorul unei lingure, sau furculite. Amestecam bine sa nu fie cocoloase.

6
Făcut

Apoi adaugam celelalte ingrediente pe care le-am pregatit anterior. Amestecam usor cu o lingura, sau cu o spatula.

7
Făcut

Turnati toata compozitia aceasta intr-o tava de chec asternuta cu o foaie de copt, dati tava la cuptor pentru 45-50 de minute la temperatura de 180-200°C, pana se rumeneste frumos.

8
Făcut

Dupa acest timp, ii faceti testul cu scobitoarea si daca iese bine, atunci puteti sa scoateti checul din cuptor. Il lasati sa se raceasca complet.

9
Făcut

Apoi il puteti felia si servi cu mare placere :) .
Pofta Buna!

anterior
Rulada din piept de pui cu masline
urmator
Salata cu ridiche neagra

Adaugă comentariul tău