0 0
Fursecuri cu seminte de susan

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

160 gr Seminte de susan
70 gr Faina alba
120 gr Zahar
60 gr Unt
1 buc Ouă
1 buc Esenta de vanilie
1 lingurita Praf de copt
un praf Sare

Fursecuri cu seminte de susan

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

O reteta de fursecuri cu susan foarte simpla si usoara, dar in acelasi timp atat de buna, ca cu greu le vei putea rezista acestor fursecuri 🙂 . Din putinele ingrediente obtii niste biscuiti de casa foarte gustosi, crocanti si cu o aroma placuta de unt, vanilie si susan.

Vizitat de 3.131 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Intr-un vas amestecam bine untul cu zaharul si esenta de vanilie pana se incorporeaza totul.

2
Făcut

Apoi adaugam oul si praful de sare, mixam totul bine pana obtinem o compozitie cremoasa.

3
Făcut

Dupa care adaugam faina in care am adaugat praful de copt, amestecam totul bine, dar nu pentru mult timp, doar cat sa obtinem o compozitie omogena.

4
Făcut

Si urmeaza sa adaugam acum semintele de susan.

5
Făcut

Amestecam bine, cam asa ar trebui sa arate aluatul pentru fursecuri.

6
Făcut

Umezim un pic cu apa mainile si formam fursecurile, luam cu o lingurita un pic din aluat si formam o bila mica.

7
Făcut

Si o aranjam intr-o tava asternuta cu o foaie de copt, facem astfel toate fursecurile. Aveti grija sa lasati loc suficient intre ele, altfel riscati sa aveti o tava cu un singur fursec, dar foarte mare :) .

8
Făcut

Aplatizam usor fursecurile.

9
Făcut

Dam tava la cuptor pentru 7-10 minute la temperatura de 180°C pana se rumenesc un pic. Apoi le scoatem de la rola si le lasam sa se raceasca.

10
Făcut

Asa arata in interior.

11
Făcut

Simplu si usor :) .
Pofta Buna!

anterior
Salata de varza cu sfecla rosie si morcov
urmator
Mere coapte

4 comentarii Ascunde Comentariile

Au ieșit foarte buni. Am pus mai puțin zahar și mai multa faina pentru ca era prea lipicios aluatul. Au crescut frumos și s-au rumenit! Ii încerc din nou! Mulțumesc!

Adaugă comentariul tău