Ingrediente
-
500 gr Carne de porcmuschi
-
4-5 buc Cartofimari
-
250-300 gr Mazare verde
-
1 buc Ceapamare
-
1 buc Morcovmare
-
1 legatura Marar verdemica
-
50 ml Ulei de floarea soarelui
-
1 buc Frunze de dafin
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
Vara ne soseste nu numai cu arome si gusturi noi, dar si cu culori vii, atragatoare. Ne place sa vedem ceva frumos nu numai gustos in farfurie 😉 . Mazarea verde este alimentul minune al acestui sezon, o puteti folosi atat in supe, salate… la preararea diverselor mancaruri. Eu am folosit mazare congelata, care s-a pastrat foarte bine in frigider, dar aceasta reteta o puteti realiza folosind mazare verde din comert, sau din gradina. Carnea de porc o puteti inlocui cu oricare alta… dupa preferinta: de pui, iepure, sau vita. O mancarica pentru toata familia 🙂 .
(Visited 271 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|