Ingrediente
-
1 kg Cartofi5-6 cartofi mari
-
1 buc Morcovmare
-
1 buc Ceapa
-
2-3 linguri Ulei de floarea soarelui
-
100 gr Paste
-
1-2 linguri Sos de rosii
-
2-3 catei Usturoi
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
1 buc Frunze de dafin
-
2-3 fire Ceapa verde
Mod de preparare
O supa de cartofi (de post) foarte gustoasa, chiar daca este fara carne. Se numara printre primele feluri de mancare pregatite de mine 😉 . Eu am folosit paste de tip „Filini vermicelles” de la Barilla, sunt foarte mici si fierb repede, dar alegi pastele dupa preferinta si posibilitate… sa fii atenta la timpul lor de fierbere. La final eu adaug doar ceapa verde, dar poti folosi patrunjel, marar, cimbru.
(Visited 1.338 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|