Ingrediente
-
1 kg Cirese albe
-
1 kg Zahar
-
200 ml Apa
Mod de preparare
O dulceata senzationala, cu un gust fin si o aroma deosebita, iar de culoare nici nu mai zic nimic… aur curat 😉 . Este o reteta foarte veche, tot secretul este in timpul fierberii, pe etape. Daca observati ca totusi dulceata nu se leaga, ramane lichida, atunci o mai fierbeti un pic. Si v-as mai sfatui sa nu faceti dulceata din o cantitate mare de cirese, cel mai bine ar fi din doua kilograme.
Vizitat de 3.934 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|
|
8
Făcut
|
|
9
Făcut
|
|
10
Făcut
|
|
11
Făcut
|