Ingrediente
-
Aluatul
-
2 buc Oua
-
1 lingurita Sare
-
1 pahar Apade 200 ml
-
500 gr Faina
-
50 gr Untoptional
-
Umplutura
-
500 gr Branza de vaci
-
2 buc Oua
-
0,5 lingurita Sare
Mod de preparare
O mancare deosebita, cu un gust si amintiri placute. Va propun sa va alintati familia cu niste coltunasi deliciosi cu branza de vaci, simplu de preparat si foarte gustosi. Se servesc neaparat calzi cu smantana, sau iaurt.
(Visited 11.284 times, 2 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|
|
16
Facut
|
|
17
Facut
|
|
18
Facut
|
|
19
Facut
|