Ingrediente
-
Aluatul
-
2 buc Ouă
-
1 lingurita Sare
-
1 pahar Apade 200 ml
-
500 gr Faina
-
50 gr Untoptional
-
Umplutura
-
500 gr Branza de vaci
-
2 buc Ouă
-
0,5 lingurita Sare
Mod de preparare
O mancare deosebita, cu un gust si amintiri placute. Va propun sa va alintati familia cu niste coltunasi deliciosi cu branza de vaci, simplu de preparat si foarte gustosi. Se servesc neaparat calzi cu smantana, sau iaurt.
Vizitat de 11.579 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|
|
8
Făcut
|
|
9
Făcut
|
|
10
Făcut
|
|
11
Făcut
|
|
12
Făcut
|
|
13
Făcut
|
|
14
Făcut
|
|
15
Făcut
|
|
16
Făcut
|
|
17
Făcut
|
|
18
Făcut
|
|
19
Făcut
|