Ingrediente
-
1,5-2 kg Carne de pui
-
500 gr Smantana20 % grasime
-
6 linguri Faina
-
2 buc Ceapa
-
10 buc Piper negru boabe
-
1 buc Frunze de dafin
-
50-60 ml Ulei de floarea soarelui
-
1 lingura Sare
-
0,5 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
Acest sos din carne de pui si smantana te cucereste din prima, il puteti servi ca mancare aparte sau pe linga garnitura dumneavoastra preferata, copiii mei il iubesc cu terciul din malai, deci…dumneavoastra decideti 🙂 .
(Visited 47.650 times, 21 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
6 comentarii Ascunde comentariile
Arată oribil tot ce e în farfurie, gustul nu mai contează când cineva îți pune în față o farfurie de genul… Arată cu mult mai rău decât mâncarea servită în spitale. Ar fi un sfat pt tine, și anume să nu mai arați altora scârboșenii. No offence
Văi de capul tau, pițipoancă, nu știi ce e bun!!!!
😉
Foarte tare sosul, Bravo👍
Mie foarte mult imi place acest sos,e asociat cu gustul copilariei,mama il pregateste perfect,insa mie nu prea,undeva gresesc cu proportiile de smintina,faina,dar nu ma opresc aici,il voi prepara si eu super cu timpul .
Sunt sigura ca o sa reusesti! Nici mie nu mi-a iesit din prima, vorba ceea „Pe greseli ne invatam”… acum il fac perfect, pe gustul familiei. 🙂 urmeaza pasii din reteta si neaparat o sa fie bine!