Ingrediente
-
1 kg Carne de porcmuschi, sau de vita
-
2-3 buc Rosii
-
3-4 buc Ciuperci champinion
-
150-200 gr Cascaval
-
3-4 catei Usturoi
-
0,5 buc Lamaiedoar sucul
-
2-3 linguri Sos de soia
-
1 lingura Mustar
-
2-3 linguri Ulei de masline
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
O reteta foarte interesanta, pe care o gatesc deja de ani buni si mereu cu succes. Carnea de porc o poti inlocui cu cea de vita, fiecare dupa cum ii place. Eu, de obicei, o las sa se marineze o noapte intreaga, astfel carnea se primeste moale, frageda si aromata, foarte gustos!
(Visited 207 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|