Ingrediente
-
1 kg Carne de porcmuschi, sau de vita
-
2-3 buc Rosii
-
3-4 buc Ciuperci champinion
-
150-200 gr Cascaval
-
3-4 catei Usturoi
-
0,5 buc Lamaiedoar sucul
-
2-3 linguri Sos de soia
-
1 lingura Mustar
-
2-3 linguri Ulei de masline
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
O reteta foarte interesanta, pe care o gatesc deja de ani buni si mereu cu succes. Carnea de porc o poti inlocui cu cea de vita, fiecare dupa cum ii place. Eu, de obicei, o las sa se marineze o noapte intreaga, astfel carnea se primeste moale, frageda si aromata, foarte gustos!
Vizitat de 264 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|
|
8
Făcut
|
|
9
Făcut
|
|
10
Făcut
|
|
11
Făcut
|
|
12
Făcut
|
|
13
Făcut
|
|
14
Făcut
|
|
15
Făcut
|