1 0
Carte din carne de porc

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 kg Carne de porc muschi, sau de vita
2-3 buc Rosii
3-4 buc Ciuperci champinion
150-200 gr Cascaval
3-4 catei Usturoi
0,5 buc Lamaie doar sucul
2-3 linguri Sos de soia
1 lingura Mustar
2-3 linguri Ulei de masline
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat

Carte din carne de porc

Ingrediente

Mod de preparare

Share

O reteta foarte interesanta, pe care o gatesc deja de ani buni si mereu cu succes. Carnea de porc o poti inlocui cu cea de vita, fiecare dupa cum ii place. Eu, de obicei, o las sa se marineze o noapte intreaga, astfel carnea se primeste moale, frageda si aromata, foarte gustos!

(Visited 207 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Pregatim carnea: o spalam si o stergem atent cu niste servetele de hartie, o taiem felii cam de grosimea degetului cel mare, dar nu pina la capat - lasam um pic pentru ca sa-si mentina forma.

2
Facut

O punem intr-un vas in care o sa se marineze.

3
Facut

Intr-un bol amestecam sucul de lamaie, sosul de soia, mustarul si uleiul de masline.

4
Facut

Cu aceasta compozitie ungem bine carnea pe toate suprafetele.

5
Facut

Apoi astupam cu o folie de plastic si o punem la rece sa se marineze, pentru 5-6 ore.

6
Facut

Celelalte ingrediente le taiem felii subtiri: incepem cu rosiile si ciupercile, pe care mai intai le spalam bine.

7
Facut

Apoi cascavalul si usturoiul pe care il curatam de coaja.

8
Facut

Dupa ce s-a marinat carnea, o scoatem atent si o punem pe o suprafata de lucru, o saram si o piparam un pic.

9
Facut

Apoi pe fiecare felie de carne aranjam cate o felie de usturoi, rosie, cascaval si ciuperci.

10
Facut

Procedam astfel pina finisam toate bucatile.

11
Facut

Cam asa ar trebui sa arate.

12
Facut

O trecem atent pe o suprafata de folie argintata, optional puteti sa puneti niste crengute de rozmarin si cateva felii de ciupercute.

13
Facut

O astupam bine cu folie argintata si o dam sa se pregateasca la rola, pentru 50-60 de minute, la temperatura de 200-220 grade °C.

14
Facut

Dupa acest timp o scoateti de la rola, o dezveliti atent de folie si scurgeti putin din apa lasata de ciuperci. O dati inapoi la rola, deja fara ca sa o acoperiti cu folie, pentru cateva minute, sau pina se rumeneste frumos.

15
Facut

O puneti pe un platou, farfurie si o infrumusetati cu verdeata, se serveste calda, cu garnitura si salata preferata.
Pofta Buna!

Adelina

Chiftelute cu broccoli
anterior
Chiftelute cu broccoli
Risotto cu ciuperci de padure
urmator
Risotto cu ciuperci de padure
Chiftelute cu broccoli
anterior
Chiftelute cu broccoli
Risotto cu ciuperci de padure
urmator
Risotto cu ciuperci de padure

Adauga comentariu