1 0
Carte din carne de porc

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

1 kg Carne de porc muschi, sau de vita
2-3 buc Rosii
3-4 buc Ciuperci champinion
150-200 gr Cascaval
3-4 catei Usturoi
0,5 buc Lamaie doar sucul
2-3 linguri Sos de soia
1 lingura Mustar
2-3 linguri Ulei de masline
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat

Carte din carne de porc

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

O reteta foarte interesanta, pe care o gatesc deja de ani buni si mereu cu succes. Carnea de porc o poti inlocui cu cea de vita, fiecare dupa cum ii place. Eu, de obicei, o las sa se marineze o noapte intreaga, astfel carnea se primeste moale, frageda si aromata, foarte gustos!

Vizitat de 264 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Pregatim carnea: o spalam si o stergem atent cu niste servetele de hartie, o taiem felii cam de grosimea degetului cel mare, dar nu pina la capat - lasam um pic pentru ca sa-si mentina forma.

2
Făcut

O punem intr-un vas in care o sa se marineze.

3
Făcut

Intr-un bol amestecam sucul de lamaie, sosul de soia, mustarul si uleiul de masline.

4
Făcut

Cu aceasta compozitie ungem bine carnea pe toate suprafetele.

5
Făcut

Apoi astupam cu o folie de plastic si o punem la rece sa se marineze, pentru 5-6 ore.

6
Făcut

Celelalte ingrediente le taiem felii subtiri: incepem cu rosiile si ciupercile, pe care mai intai le spalam bine.

7
Făcut

Apoi cascavalul si usturoiul pe care il curatam de coaja.

8
Făcut

Dupa ce s-a marinat carnea, o scoatem atent si o punem pe o suprafata de lucru, o saram si o piparam un pic.

9
Făcut

Apoi pe fiecare felie de carne aranjam cate o felie de usturoi, rosie, cascaval si ciuperci.

10
Făcut

Procedam astfel pina finisam toate bucatile.

11
Făcut

Cam asa ar trebui sa arate.

12
Făcut

O trecem atent pe o suprafata de folie argintata, optional puteti sa puneti niste crengute de rozmarin si cateva felii de ciupercute.

13
Făcut

O astupam bine cu folie argintata si o dam sa se pregateasca la rola, pentru 50-60 de minute, la temperatura de 200-220 grade °C.

14
Făcut

Dupa acest timp o scoateti de la rola, o dezveliti atent de folie si scurgeti putin din apa lasata de ciuperci. O dati inapoi la rola, deja fara ca sa o acoperiti cu folie, pentru cateva minute, sau pina se rumeneste frumos.

15
Făcut

O puneti pe un platou, farfurie si o infrumusetati cu verdeata, se serveste calda, cu garnitura si salata preferata.
Pofta Buna!

Chiftelute cu broccoli
anterior
Chiftelute cu broccoli
Risotto cu ciuperci de padure
urmator
Risotto cu ciuperci de padure

Adaugă comentariul tău