1 0
Vol-au-vent cu creveti in sos cocktail

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

1 buc Aluat foietaj 400-500 gr
1 buc Oua
0,5 lingurita Sare dupa gust
400 gr Creveti curatati
3-4 linguri Sos cocktail

Vol-au-vent cu creveti in sos cocktail

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Mi s-a parut destul de interesanta aceasta reteta de vol-au-vent cu creveti in sos cocktail, cosuletele pentru creveti puteti sa le faceti si in forma rotunda, dar in forma de inima sunt alegerea perfecta pentru o cina romantica, sau cand esti in pana de idei pentru ziua indragostitilor. Este un aperetiv foarte frumos si gustos, il recomand cu drag 🙂 .

Vizitat de 798 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Pregatim inimioarele din foietaj. Intindem aluatul pe o suprafata dreapta. Cu o forma de inima facem inimi mari.

2
Făcut

Apoi cu o forma de inima mai mica facem partea care o sa fie pe margini.

3
Făcut

Inimioarele formate le punem pe o tava asternuta cu o hartie de copt, le intepam cu o furculita. Intr-un vas batem bine un ou si ungem inimile facute cu el. Le dam la rola pentru 15-20 minute, la temperatura de 200-220 grade °C.

4
Făcut

Sunt gata cand sunt rumene, frumoase. Le punem sa se raceasca.

5
Făcut

Umplutura pentru inimioare am pregatit-o din creveti congelati, curatati gata si sosul cocktail, folositi marca preferata.

6
Făcut

Crevetii se pregatesc conform instructiunilor de pe ambalaj.

7
Făcut

Se scurg de apa, se lasa sa se raceasca bine si se amesteca cu sosul cocktail.

8
Făcut

Cu acest continut umplem inimile de foietaj si le puteti servi.
Pofta Buna!

anterior
Peste carp la tigaie
urmator
Salata de varza murata cu ceapa

Adaugă comentariul tău