Ingrediente
-
1 buc Aluat foietaj400-500 gr
-
1 buc Oua
-
0,5 lingurita Saredupa gust
-
400 gr Creveti curatati
-
3-4 linguri Sos cocktail
Mod de preparare
Mi s-a parut destul de interesanta aceasta reteta de vol-au-vent cu creveti in sos cocktail, cosuletele pentru creveti puteti sa le faceti si in forma rotunda, dar in forma de inima sunt alegerea perfecta pentru o cina romantica, sau cand esti in pana de idei pentru ziua indragostitilor. Este un aperetiv foarte frumos si gustos, il recomand cu drag 🙂 .
Vizitat de 798 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|
|
8
Făcut
|