0 0
Biscuiti cu zahar

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

2 buc Oua
200 gr Zahar +2-3 linguri deasupra
180 ml Ulei de floarea soarelui
400 gr Faina alba
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingura Otet de masa
0,25 lingurita Sare un praf

Biscuiti cu zahar

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Cel mai interesant este ca acesti biscuiti, in caietul meu faimos de retete, nu au denumire… scrie simplu „Biscuiti (mama soacra)” 🙂 Reteta o am de cativa ani, sunt foarte buni acesti biscuiti si foarte economi… din aceasta cantitate de ingrediente se primesc multi biscuiti. Se prepara „in doi timpi si trei miscari”, nimic mai simplu 😉 Sunt perfecti cu o canuta de ceai, cafea sau lapte. Ii recomand cu mare incredere.

Vizitat de 438 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Intr-un vas mai mare punem ouale si zaharul, amestecam bine cu un tel.

2
Făcut

Bicarbonatul de sodiu il stingem cu otetul si-l adaugam in vas, amestecam bine.

3
Făcut

Cernem deasupra faina, punem sarea si framantam repede un aluat molcut si nelipicios.

4
Făcut

Il invelim in folie alimentara si il dam la rece pentru 30-50 de minute.

5
Făcut

Dupa acest timp, formam bilute mici cat nuca de mari, aproximativ 40 gr fiecare.

6
Făcut

Fiecare biluta o trecem bine prin zahar.

7
Făcut

O punem intr-o tava asternuta cu foaie de copt si ii dam apoi forma dorita, cu ajutorul unei furculite. Aplatizam vertical,

8
Făcut

apoi orizontal.

9
Făcut

Dam tava in cuptorul preincalzit la temperatura de 180°C , pentru aproximativ 20-25 de minute.

10
Făcut

Asa arata in interior.

11
Făcut

Pana se rumenesc frumos... nu va duceti departe, se coc repede.

12
Făcut

Dupa ce se racesc, se poate de servit cu ceai, lapte, sau cafea.
Pofta Buna!

anterior
„Crazy cake” cu cacao (de post)
urmator
Vafe cu ciocolata

Adaugă comentariul tău