Ingrediente
-
600-650 gr Faina alba calitate superioara
-
11 gr Drojdie uscata
-
125 ml Lapte de vaca
-
125 gr Apa
-
150 gr Zahar+3 linguri pentru branza
-
3 buc Oua
-
80 gr Unttopit si racorit
-
1,5 lingurita Sare
-
500 gr Branza de vaci
-
50-60 gr Stafide
-
4 linguri Gris de grau
-
1 lingura Ulei de floarea soarelui
-
1 buc Esenta de vanilie
-
0,25 lingurita bicarbonat de sodiu
Mod de preparare
Este o pasca cu aluat de cozonac, branza de vaci, stafide si cu o aroma dulce de vanilie. Pentru aceasta pasca trebuie neaparat sa folositi o branza mai uscata, scursa bine de zer, iar stafidele puteti sa le inlocuiti cu alte fructe uscate. Respectati pasii si ingredientele din reteta si neaparat veti obtine o pasca delicioasa, rumena si frumoasa, numai buna pentru masa dumneavoastra de sarbatoare.
(Visited 699 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|
|
16
Facut
|
|
17
Facut
|
|
18
Facut
|
|
19
Facut
|
|
20
Facut
|
|
21
Facut
|
|
22
Facut
|
|
23
Facut
|
|
24
Facut
|
|
25
Facut
|
|
26
Facut
|
|
27
Facut
|
|
28
Facut
|
|
29
Facut
|
|
30
Facut
|
|
31
Facut
|