Ingrediente
-
600-650 gr Faina alba calitate superioara
-
11 gr Drojdie uscata
-
125 ml Lapte de vaca
-
125 gr Apa
-
150 gr Zahar+3 linguri pentru branza
-
3 buc Oua
-
80 gr Unttopit si racorit
-
1,5 lingurita Sare
-
500 gr Branza de vaci
-
50-60 gr Stafide
-
4 linguri Gris de grau
-
1 lingura Ulei de floarea soarelui
-
1 buc Esenta de vanilie
-
0,25 lingurita bicarbonat de sodiu
Mod de preparare
Este o pasca cu aluat de cozonac, branza de vaci, stafide si cu o aroma dulce de vanilie. Pentru aceasta pasca trebuie neaparat sa folositi o branza mai uscata, scursa bine de zer, iar stafidele puteti sa le inlocuiti cu alte fructe uscate. Respectati pasii si ingredientele din reteta si neaparat veti obtine o pasca delicioasa, rumena si frumoasa, numai buna pentru masa dumneavoastra de sarbatoare.
Vizitat de 1.687 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|
|
8
Făcut
|
|
9
Făcut
|
|
10
Făcut
|
|
11
Făcut
|
|
12
Făcut
|
|
13
Făcut
|
|
14
Făcut
|
|
15
Făcut
|
|
16
Făcut
|
|
17
Făcut
|
|
18
Făcut
|
|
19
Făcut
|
|
20
Făcut
|
|
21
Făcut
|
|
22
Făcut
|
|
23
Făcut
|
|
24
Făcut
|
|
25
Făcut
|
|
26
Făcut
|
|
27
Făcut
|
|
28
Făcut
|
|
29
Făcut
|
|
30
Făcut
|
|
31
Făcut
|