Ingrediente
-
500 gr Faina alba calitate superioara
-
200-220 ml Lapte de vaca
-
3 buc Oua
-
11 gr Drojdie uscata
-
1 lingurita Sare
-
50 ml Ulei de floarea soarelui
-
1 lingurita Seminte de susanoptional
Mod de preparare
Va prezint o reteta de paine pe care am mostenit-o de la bunica mea. Se coceau aceste painici anume pentru mesele de sarbatoare, desigur ca in cantitati mult mai mari 🙂 . Eu insa va dau reteta doar pentru doua painici impletite. Este o paine extraordinar de gustoasa, rumena si frumoasa.
(Visited 412 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|