Ingrediente
-
500 gr Faina alba calitate superioara
-
200-220 ml Lapte de vaca
-
3 buc Ouă
-
11 gr Drojdie uscata
-
1 lingurita Sare
-
50 ml Ulei de floarea soarelui
-
1 lingurita Seminte de susanoptional
Mod de preparare
Va prezint o reteta de paine pe care am mostenit-o de la bunica mea. Se coceau aceste painici anume pentru mesele de sarbatoare, desigur ca in cantitati mult mai mari 🙂 . Eu insa va dau reteta doar pentru doua painici impletite. Este o paine extraordinar de gustoasa, rumena si frumoasa.
Vizitat de 414 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|
|
8
Făcut
|
|
9
Făcut
|
|
10
Făcut
|
|
11
Făcut
|
|
12
Făcut
|
|
13
Făcut
|
|
14
Făcut
|