Ingrediente
-
1 - 1. 5 kg Faina alba calitate superioara
-
600 ml Lapte de vaca
-
50 gr Drojdie proaspatasau 25 gr uscata
-
8 buc Oua
-
500 gr Zahar
-
1 buc Lamaie
-
1 buc Esenta de vanilie
-
1 lingurita Sare
-
300-350 gr Nuci
-
2 linguri Cacao pudra
-
200 gr Unt
-
3 linguri Ulei de floarea soarelui
Mod de preparare
Nu-mi inchipui sarbatorile de iarna fara cozonaci pe masa. Nu exista nici o magie fara acest miros imbietor. Va prezint inca o reteta reusita de cozonaci pe care o pregatesc de ceva timp, cu sarbatoare si fara 🙂 . Este o reteta simplu de realizat si din ingrediente accesibile. Umlutura o puteti schimba in variatie de gusturi si preferinte… mie imi place anume asa. Nucile, inainte de al le macina, le puteti usca intr-o tigaie la foc mediu dar aveti grija ca se ard repede. Tot in umplutura puteti sa mai adaugati esenta de rom. Va recomand cu mare drag acesti cozonaci deliciosi 🙂
(Visited 584 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|
|
16
Facut
|
|
17
Facut
|
|
18
Facut
|
|
19
Facut
|
|
20
Facut
|