Ingrediente
-
1-1,2 kg Carne de vitelmuschi
-
150 gr Bacontaiat felii subtiri
-
150 gr Cascaval
-
150-180 gr Ciuperci champiniono cutie mica de ciuperci in ulei de floarea soarelui
-
1 lingurita Sare
-
1,5 lingurita Piper negru macinat
-
4-5 catei Usturoi
-
1-2 crengute Rozmarin
-
50-70 ml Ulei de masline
Mod de preparare
De obicei pe masa de Craciun se inghesuie mancarurile pregatite din carne de purcel, de data aceasta pe masa noastra de sarbatoare s-a strecurat o reteta preparata din carne de vitelus. Am pregatit o rulada din carne de vitel extraordinar de gustoasa si v-o propun cu mare incredere si dumneavoastra. Nu se pregateste greu, in locul feliilor de bacon poti folosi felii de prosciutto si ai nevoie doar de un pic de indemanare la rulat si la legat rulada 🙂 . Spor la munca!
(Visited 11.565 times, 2 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|
|
16
Facut
|
|
17
Facut
|
|
18
Facut
|
|
19
Facut
|