Ingrediente
-
1,5-2 kg Cartofi
-
2-3 linguri Ulei de masline
-
2-3 crengute Oreganosau uscat: 0,5-1 lingurita
-
1-2 crengute Rozmarinsau uscat
-
1 lingurita Saredupa gust
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
Zilele trecute am fost in ospetie la o prietena de a mea, unde am servit cartofi copti la rola, o sa va ganditi ca: mare lucru, niste cartofi copti la rola… asa m-am gandit si eu, dar iata ca va gresiti cum m-am gresit si eu… am servit niste cartofi extraordinari, crocanti la exterior, foarte moi in interior si cu arome foarte bine combinate. Daca nu ma gresesc, cu ceva timp in urma privisem o emisiune la televizor unde arata exact aceasta metoda de pregatire a cartofilor la rola, dar nu am incercat-o niciodata. Astazi am hotarat sa o incerc si sa va o arat si voua. Destul de simplu si foarte gustos 🙂 .
(Visited 452 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|