Ingrediente
-
1,5-2 kg Rosii
-
4-5 buc Ceapamari
-
50-70 ml Ulei de floarea soarelui
-
1 buc Frunze de dafin
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
Tocanita de rosii- simplu de pregatit si foarte gustoasa. Aceasta tocana de rosii o puteti pastra pentru mai mult timp in borcane, pe care le spalati si sterilizati din timp. O putem consuma asa simpla, sau sa o folosim la prepararea altor bucate, eu o folosesc cel mai des ca sos pentru paste, dar nu numai…pe parcurs o sa va arat mai multe retete interesante cu aceasta tocanita. Vedeti pasii unde este redata metoda cea mai usoara de decojire a rosiilor, nu am vrut sa ma repet si sa mai scriu inca o data, pasii sunt simplu redati si cu poze. Pentru mai multe arome puteti sa adaugati mirodeniile dumneavoastra preferate.
(Visited 4.062 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|