0 0
Cum decojim rosiile

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

Rosii
Apa

Cum decojim rosiile

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Si daca ne apropiem cu pasi repezi de sezonul conservatiilor, astazi va propun o metoda foarte usoara de decojire a rosiilor. Le decojim simplu si fara mare efort. Rosiile astfel decojite le vom folosi la diferite retete: zacusca, supe, ciorbe, tocanite, sosuri… la ce doriti.

Vizitat de 449 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Spalam bine rosiile.

2
Făcut

Punem o cratita cu apa la fiert, intre timp ne ocupam de rosii- le facem cate o taietura in forma de cruce in coaja, nu adanc.

3
Făcut

Cand incepe sa fiarba apa, le dam drumul rosiilor in ea. Le tinem in apa nu mai mult de 2 minute.

4
Făcut

Le scoatem cu o spatula si le punem intr-un vas cu apa rece, le lasam putin sa se raceasca.

5
Făcut

Apoi le decojiti usor si le folositi mai departe la reteta dumneavoastra.

anterior
Papanasi
urmator
Pastai la congelator

Adaugă comentariul tău