Ingrediente
-
500 gr Branza de vaci
-
200-250 gr Faina alba
-
2 buc Oua
-
0,5 lingurita bicarbonat de sodiu
-
100 gr Zahar
-
1 buc Esenta de vanilie
-
pentru prajit Ulei de floarea soarelui
Mod de preparare
Acesti papanasi sunt desertul copilariei mele, acum sunt si ai copiilor mei. O reteta foarte usoara si foarte gustoasa. Se servesc cu smantana si dulceata, dar familia mea ii prefera cu miere, sau cu sirop de artar, fiecare cum le place. Sunt atat de deliciosi, incat aveam impresia ca nu ajung sa fac poza finala, foarte greu au rezistat cei mici pina sa-i asamblez frumos, ii mancau pe parti 🙂 . Va propun sa incercati neaparat si reteta de „Papanasi moldovenesti (Sirniki)” si „Gogosele cu miere”, se prepara ceva asemanator si sunt foarte gustoase.
(Visited 378 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|
|
16
Facut
|
|
17
Facut
|
|
18
Facut
|