Ingrediente
-
500 gr Branza de vaci
-
5 linguri Faina alba calitate superioaraplus faina pentru lucrul pe masa
-
1 buc Oua
-
2-3 linguri Zahar
-
0,5 lingurita bicarbonat de sodiu
-
1 buc Esenta de vanilie
-
500-600 ml Ulei de floarea soareluipentru prajit
-
0,25 lingurita Sare
-
2-3 linguri Mieredupa gust
Mod de preparare
„- Gogoasa, gogoasa! Am sa te mananc.” 🙂 , uite asa am inceput sa pregatesc reteta aceasta, care de fapt se aseamana cu cea a papanasilor romanesti, as putea spune ca si componentele din aluat sunt aproape identice cu cele din reteta mea de „Papanasi moldovenesti (Sirniki)”, doar ca difera putin forma si modul de servire. Numai ce nu faci ca copii sa manance bine si sa fie fericiti? Ideea asta cu „gogoselele” a fost a copiilor mei, care dupa o lectura interesanta a povestii, m-au rugat sa le fac si lor o gogoasa. Ei dar ce sa fac eu doar cu o gogoasa, cand am tocmai doua vulpi mancacioase? Am facut mai multe, doar ca ai mei nu prea iubesc smantana si le-am servit pe toate cu miere. „Iar eu, am ancalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa!” 🙂 . Se fac repede si se mananca si mai repede!
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|
|
8
Făcut
|