Ingrediente
-
1 kg Visinefara samburi
-
600 - 700 gr Zahar
Mod de preparare
Zilele trecute am auzit conversatia a doua colege, vorbeau ceva despre conservatii… m-am apropiat si eu de ele, zic – aflu acus ceva interesant 😉 Vorbeau despre visina, care si ce o sa pregateasca… am luat o foaie, un stilou si repejor m-am asezat langa ele. Ce sa zic… toate „gospodine experimentate”, dar iata anume astfel nu am pregatit niciodata dulceata de visine… modul de pregatire se aseamana cu cel a ciresilor albe – „de azi, pe maine” 🙂 E ok zic, fac si eu neaparat, cu atat mai mult ca am gustat aceasta dulceata pregatita de una din ele si mi-a placut mult.
Nu stiu de ce, dar dulceata de visine nu prea faceam eu, niciodata nu mi se primea consistenta dorita. Compot sau visine conservate in suc propriu, dar dulceata – nu…pana azi 😉 Credeti-ma, atat de gustoasa si aromata ca, de acum inainte aceasta dulceata o voi pregati neaparat de fiecare data la sezonul visinelor. Nu se pregateste greu, defel, trebuie doar sa urmati pasii intocmai si o sa obtineti cea mai gustoasa dulceata de visine pe care ati gustat-o vreodata. Numai buna pentru clatite, copturi, sau asa simplu- pe o felie de paine la micul dejun.
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|