Ingrediente
-
300 gr OrezBob rotund
-
40-50 gr Ciuperci de padure deshidratate
-
500-600 ml Supa de legumesau apa in care vom tine ciupercile
-
1 buc Ceapa
-
2 catei Usturoi
-
4 linguri Ulei de masline
-
50 gr Unt
-
100 ml Vin alb
-
70 gr Parmezan ras
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
Astazi va invit sa cinam impreuna in stil italian, „Risotto con funghi porcini secchi”! In acest sezon rece al anului avem nevoie de un pic mai multe calorii si cred ca aceasta reteta este perfecta 🙂 . Ce poate fi mai gustos decat orezul asta fin, cremos si cu o aroma placuta de ciuperci de padure? Pur si simplu delicios!
(Visited 256 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|
|
16
Facut
|
|
17
Facut
|