Ingrediente
-
200 gr Faina alba calitate superioara
-
100 gr Ciocolata neagra
-
150 gr Unt
-
150 gr Zahar
-
5 buc Oua
-
1 plic Praf de copt1 lingurita
-
1 buc Esenta de vanilie
-
1 praf Sare
-
Glazura
-
3 linguri Cacao pudra
-
50-100 gr Zahar
-
70-80 ml Apa
-
30 gr Unt
-
1-2 lingurite Nucimaruntite
Mod de preparare
Astazi pregatim impreuna un desert senzational, foarte simplu si usor de preparat, din putine ingrediente, dar in acelasi timp atat de delicios. Sigur o sa placa la toti 🙂 .
(Visited 276 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
Puteti sa le decorati doar cu zahar pudra, vor fi oricum delicioase, dar eu totusi, la cerinta celor mici, le-am glazurat: intr-o cratita amestecam apa, zaharul si praful de cacao, le punem la foc, amestecam bine sa nu fie cocoloase. Cand incepe sa fiarba, dati focul mai incet si o lasati pe foc pina se ingroasa un pic, amestecand continuu. |
12
Facut
|
|
13
Facut
|