0 0
Briose cu capsuni

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

330 gr Faina alba
200 gr Capsuni
3 buc Ouă
190 gr Zahar
1 lingurita Esenta de vanilie
50 ml Ulei de floarea soarelui sau unt topit
1 plic Praf de copt 2 lingurite
130 ml Lapte de vaca
1 lingura Zahar pudra optional

Briose cu capsuni

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Oare exista cineva care sa nu adore capsunile? Aceste fructe parfumate de sezon, sunt o gustare dulce cu o multime de proprietati benefice organismului nostru. Anul acesta ma bucur de o roada bogata din gradina mea si nu doar eu, cum se face dimineata, capsunile coapte sunt deja numarate 🙂 . Azi la desert am hotarat sa prepar niste briose delicioase cu capsuni, zis si facut! Niste prajiturele moi, pufoase, cu mici bucatele de capsuni prin ele.

Vizitat de 721 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Alegeti niste capsuni coapte si aromate.

2
Făcut

Le spalati bine in cateva ape.

3
Făcut

Le taiati apoi cubulete.

4
Făcut

Intr-un vas mai mare punem ouale, zaharul si esenta de vanilie, batem totul bine.

5
Făcut

Cand devine spuma, adaugam laptele su uleiul.

6
Făcut

Dupa care urmeaza faina in care am incorporat praful de copt, amestecam bine sa nu fie cocoloase.

7
Făcut

Acum adaugam capsunile.

8
Făcut

Amestecam atent cu o spatula, sau lingura, pina incorporam toate capsunile.

9
Făcut

Intr-o tava pentru briose punem hartiute de unica folosinta si turnam in ele cate putin din compozitia noastra, procedam asa pana umplem toate formele. Se da tava la cuptor pentru 15-20 de minute la temperatura de 200°C.

10
Făcut

Dupa acest timp, faceti testul cu scobitoarea si daca e bine, scoateti tava din cuptor.

11
Făcut

Scoateti din forma fiecare briosa pe un prosop de bucatarie, sau pe un gratar, sa se raceasca.

12
Făcut

Presurati cu zahar pudra si se poate de servit.
Pofta Buna!

Ficatei de pui la tigaie
anterior
Ficatei de pui la tigaie
urmator
Cartofi noi cu carnaciori la cuptor

Adaugă comentariul tău