0 0
Cartofi noi cu carnaciori la cuptor

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

1,5-2 kg Cartofi noi
500 gr Carnaciori din carne de pui
3-4 linguri Ulei de masline
1 lingurita Sare
1 lingurita Rozmarin
1-2 lingurita Boia de ardei dulce
0,5 lingurita Piper negru macinat

Cartofi noi cu carnaciori la cuptor

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Iata ca au aparut deja si cartofii noi, cu aceasta ocazie am hotarat sa va arat cum gatesc eu cartofii noi la cuptor cu carnaciori, o mancare simpla si foarte gustoasa. Alegeti cartofi de aceeasi marime, eu am folosit carnati din carne de pui, dar poti folosi carnaciorii tai preferati, doar ca momentul de coacere un pic o sa difere. Dupa cum se vede in poza, noi am servit totul cu o salata din varza cu castraveti, foarte bun 🙂 .

Vizitat de 772 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Cartofii se spala si se curata de coaja, se pun intr-un vas mai mare.

2
Făcut

Se adauga apoi deasupra uleiul, rozmarinul, boiaua de ardei dulce, sarea, piperul negru macinat si se amesteca totul bine.

3
Făcut

Ii aranjam apoi intr-o tava asternuta cu o foaie de copt, printre ei punem carnaciorii. Dam totul la cuptor pentru 50-60 de minute, la temperatura de 180-200°C.

4
Făcut

Amestecam periodic in tava, cartofii si carnaciorii sunt gata atunci cand se rumenesc frumos.

5
Făcut

Se serveste totul cald.
Pofta Buna!

Briose cu capsuni
anterior
Briose cu capsuni
urmator
Cartofi noi cu unt si marar

Adaugă comentariul tău