Ingrediente
-
1 kg Petale de trandafir
-
1 kg Zahar
-
1 buc Lamaiedoar sucul
Mod de preparare
Voi cu ce mai asociati Vara?… legume, fructe, flori parfumate? Astazi imi vine in minte aroma intensa a trandafirilor…tot ca tot, dar nu ma las pana nu o sa am propriii mei trandafiri in gradina 😉 „comestibili”
Ce sa mai zic, „Vecina, draga vecina!”, e super cand ai relatii bune cu vecinii, am cules jumatate din trandafirii ei din gradina… anul acesta am dulceata din petale de trandafir 😉 Ador nespus aceasta dulceata, imi aduce aminte de sarbatorile petrecute la tara, la bunici… cozonacii aromati si cornuletele cu zahar… bunica folosea foarte des aceasta dulceata. Daca procurati trandafirii de la piata, sau nu sunteti siguri ca sunt curati, atunci neaparat trebuie sa spalati petalele inainte de a prepara dulceata si sa le uscati bine pe un prosop de bucatarie.
Spor la treaba, nu este defel greu… urmeaza sa pregatim ceva gustos 😉
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|