Ingrediente
-
3-4 crengute Menta verdedoar frunzulitele
-
200 gr Faina alba
-
1 lingurita Praf de copt
-
1 buc Oua
-
100 gr Untmoale, la temperatura camerei
-
100 gr Zahar
Mod de preparare
Niciodata nu m-am gandit ca poate fi atat de reusita menta in copturi. Doriti sa va uimiti invitatii, pe cei dragi din familie… sau o prietena la cafea, ceai? Aici aveti varianta perfecta 😉
Acesi biscuiti au o aroma si gust senzational de menta… pe bune, cel mic m-a intrebat: „Mami, ce ai pus in ei, pasta de dinti?” 🙂 Chiar am ras cu pofta!
Eu nu am pasat foarte tare frunzulitele de menta, erau vizibile bucatelele mici din frunzulite. Daca aveti dificultati la modelarea biscuitilor, ungeti un piculet mainile cu ulei fara miros…faina nu trebuie sa adaugati mai mult.
Trebuie neaparat sa-i incercati si din start va spun ca trebuie sa dublati cantitatea de ingrediente, se mananca repede si fac dependenta 😉
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|