Ingrediente
-
Aluat
-
280 gr Faina alba
-
200 gr Unt
-
60 gr Cacao pudra
-
100 gr Zahar
-
un praf Sare
-
Umplutura
-
350 gr Branza de vaci
-
70-100 gr Zahar
-
20 gr Zahar vanilat
-
3 buc Oua
-
70 gr Smantana
-
40 gr Amidon alimentarde porumb
Mod de preparare
Combinatia perfecta… umplutura de branza dulce, cu o aroma delicata de vanilie si aluatul ciocalatos, usor crocant. O prajitura aratoasa, frumoasa si foarte delicioasa!
In caietul meu cu retete, aceasta prajitura cu branza de vaci, este scrisa sub denumirea de „Chocolate pie with cottage cheese”. Anume asa mi-a dat reteta o colega de la serviciu, cu cativa ani in urma. Sper sa va placa, nu se pregateste greu 😉
(Visited 286 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|