Ingrediente
-
600 gr Carnecarne de porc si pui
-
2 buc Ceapapentru chiftelute si pentru sos
-
2 buc Oua
-
2-3 felii Paine
-
100-150 ml Lapte de vaca
-
400 ml Smantana
-
3-4 linguri Faina
-
1-2 lingurite Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
50- 70 ml Ulei de floarea soareluipentru prajit
Mod de preparare
Demult planificam sa va prezint aceasta reteta de „Chiftelute in sos de smantana”, dar din lipsa de timp am tot amanat… pozele erau facute demult si bine uitate printre alte pagini ale calculatorului 🙂 Asa ca, astazi cotrobaind printre mapele cu „Trebuie” am dat de aceste poze si zis si facut… iata ca va prezint reteta mea de chiftelute mici in sos cremos de smantana 😉 Nu se pregateste greu, chiftelutele sunt pregatite ceva asemanator ca si „Chiftelele din piept de pui(Parjoale)” doar ca la aceasta reteta v-as recomanda sa folositi amestecatura de carne… eu am combinat carnea de porc si de pui. Se servesc aceste chiftelute asa ca atare sau pe langa garnitura preferata… orez, malai, hrisca. La tara, la bunici era o traditie de a fi servite aceste chiftelute in sos de smantana iarna si anume la sarbatorile de iarna.
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|
|
16
Facut
|
|
17
Facut
|