Ingrediente
-
500 gr Piept de pui
-
100-150 ml Lapte de vaca
-
3-4 felii Painemari
-
2 buc Oua
-
1 buc Cartofimediu
-
1 buc Ceapamedie
-
2-3 catei Usturoi
-
1 lingurita Sare
-
0,5 lingurita Piper negru macinat
-
100-150 ml Ulei de floarea soarelui
Mod de preparare
Aceasta este reteta mea de „Chiftele din piept de pui”, este o reteta foarte simpla ce o folosesc deja de ani buni. Cel mai important lucru pentru reteta de chiftele bune este sa stiti exact ce carne folositi, nici intr-un caz nu se cumpara carne gata tocata. Unii prefera sa dea prin masina de tocat carnea toate ingredientele tari, mie insa imi place sa dau cartoful si ceapa prin razatoarea cea mica, astfel obtineti niste chiftele delicioase.
(Visited 26.750 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|