Ingrediente
-
1-1,5 kg Cartofi noi
-
350-400 gr Ciuperci champinion
-
1 buc Dovleceisau 2 mai mici
-
2 buc Morcov
-
50 ml Ulei de masline
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
Astazi in meniu avem legume la rola, o reteta simpla cu legume de sezon. Dar totusi puteti pregati acest fel de mancare si in oricare anotimp al anului, insa anume acum ea este foarte ieftina 🙂 plus la toate ca vom folosi cartofi noi. Puteti adauga diferite mirodenii, dupa preferinta fiecaruia, eu insa am folosit doar piper negru proaspat macinat. Cel mai interesant a fost ca s-a mancat foarte repede, abia am reusit sa ii fac poza, chiar si baiatul meu mai mic, caruia nu ii place morcovul – a mancat tot, tot, tot 😉 Bun, gustos si sanatos!
(Visited 5.658 times, 5 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|