0 1
Cartofi cu legume la rola

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1-1,5 kg Cartofi noi
350-400 gr Ciuperci champinion
1 buc Dovlecei sau 2 mai mici
2 buc Morcov
50 ml Ulei de masline
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat

Cartofi cu legume la rola

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Astazi in meniu avem legume la rola, o reteta simpla cu legume de sezon. Dar totusi puteti pregati acest fel de mancare si in oricare anotimp al anului, insa anume acum ea este foarte ieftina 🙂 plus la toate ca vom folosi cartofi noi. Puteti adauga diferite mirodenii, dupa preferinta fiecaruia, eu insa am folosit doar piper negru proaspat macinat. Cel mai interesant a fost ca s-a mancat foarte repede, abia am reusit sa ii fac poza, chiar si baiatul meu mai mic, caruia nu ii place morcovul – a mancat tot, tot, tot 😉 Bun, gustos si sanatos!

(Visited 5.658 times, 5 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Cartofii se spala si se curata de coaja, apoi se taie in jumatate, daca sunt prea mari puteti sa-i taiati in patru.

2
Facut

Morcovii ii curatam de coaja, ii taiem in jumatate si apoi felii cu grosimea de 1,5-2 cm.

3
Facut

La fel procedam si cu dovleceii.

4
Facut

Ciupercile le taiem in jumatate, daca sunt mici le lasati intregi.

5
Facut

Punem toate legumele intr-o cratita, adaugam uleiul de masline, sarea si piperul negru macinat si amestecam totul bine.

6
Facut

Aranjam totul intr-o tava pentru copt. Astupam tava cu o folie de aluminiu si o dam in cuptorul preincalzit pentru 40 de minute la temperatura de 200-220 grade °C.

7
Facut

Dupa acest timp, scoatem folia de aluminiu si mai lasam sa se coaca inca pentru 10-15 minute.

8
Facut

Pana cand se rumeneste totul frumos.

9
Facut

Pofta Buna!

Adelina

anterior
Dulceata de cirese albe
urmator
Castraveti marinati
anterior
Dulceata de cirese albe
urmator
Castraveti marinati

Adauga comentariu