1 0
Salata ruseasca „Shuba”

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 buc Hering sarat
2-3 buc Cartofi mari
2 buc Morcov
2 buc Sfecla rosie
3 buc Oua
1 buc Ceapa mica
300-400 gr Maioneza

Salata ruseasca „Shuba”

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Cum sa treaca sarbatorile de iarna fara aceasta salata minunata? Am invatat sa o prepar dupa reteta matusei mele originara din Ucraina. Ingredientele se combina perfect si cred ca poti folosi oricare alt fel de peste sarat, dar sa fie bine ales de oase. Simplu si gustos 🙂 .

(Visited 2.889 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Pregatim toate ingredientele: punem la fiert cartofii, sfecla rosie si morcovii. Dupa ce au fiert le curatam de coaja. Ouale le fierbem tari, aproximativ cam pentru 10 minute si apoi le decojim.

2
Facut

Acum ne vom ocupa de hering: poti folosi file de hering sarat deja pregatit, dar mie imi place mai mult acel intreg, parca ar avea totusi un alt gust.

3
Facut

L-am curatat bine, apoi l-am ales de oase si astfel am obtinut doua bucati de file hering sarat.

4
Facut

Pe care le-am taiat cubulete mici.

5
Facut

Ceapa o decojim si o taiem marunt.

6
Facut

De obicei shuba se face in farfurii alungite, adica repeta oarecum forma pestelui, dar nu e obligatoriu, poti folosi orice farfurie frumoasa aveti in casa. Acum o sa aranjam in straturi salata noastra: primul strat o sa fie din bucatelele de hering.

7
Facut

Apoi vom pune un strat de ceapa.

8
Facut

Deasupra vom pune un strat subtire de maioneza.

9
Facut

Urmatorul strat o sa fie din cartofi, pe care ii vom da prin razatoarea mare.

10
Facut

Apoi vom unge bine cu maioneza.

11
Facut

Peste stratul de maioneza, se da prin razatoarea mare morcovul.

12
Facut

De asupra dam prin razatoarea mare doua oua si albusul de la al treilea, galbenusul ramas il vom folosi pentru infrumusetare.

13
Facut

Si ungem bine cu un strat de maioneza.

14
Facut

Apoi dam prin razatoare sfecla rosie.

15
Facut

Si punem ultimul strat de maioneza, nivelam usor si cu un servetel de bucatarie stergem surplusurile de pe margine.

16
Facut

De asupra infrumusetam cu galbenusul de ou ramas, sau dupa preferinta.
Pofta Buna!

Adelina

Supa de pui cu mazare verde
anterior
Supa de pui cu mazare verde
Oua umplute cu ficat de batog
urmator
Oua umplute cu ficat de batog
Supa de pui cu mazare verde
anterior
Supa de pui cu mazare verde
Oua umplute cu ficat de batog
urmator
Oua umplute cu ficat de batog

Adauga comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here