Ingrediente
-
1 buc Hering sarat
-
2-3 buc Cartofimari
-
2 buc Morcov
-
2 buc Sfecla rosie
-
3 buc Oua
-
1 buc Ceapamica
-
300-400 gr Maioneza
Mod de preparare
Cum sa treaca sarbatorile de iarna fara aceasta salata minunata? Am invatat sa o prepar dupa reteta matusei mele originara din Ucraina. Ingredientele se combina perfect si cred ca poti folosi oricare alt fel de peste sarat, dar sa fie bine ales de oase. Simplu si gustos 🙂 .
(Visited 2.889 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|
|
16
Facut
|