Ingrediente
-
200 gr Faina alba calitate superioara
-
200 gr Zahar
-
170 gr Untla temperatura camerei, moale
-
100 gr Migdale
-
1 plic Praf de copt
-
10-15 gr Zahar pudra
-
4 buc Oua
-
un praf Sare
Mod de preparare
In Italia aceasta este o reteta traditionala ce se prepara la sarbatorile de iarna, acest desert mai este cunoscut si sub denumirea de „Bussolano”, se minca inmuiat in vin. Pe timpuri, in compozitia de aluat se folosea untura de porc in loc de unt si nu se foloseau migdale, acum mi se pare mult mai delicios 🙂 .
(Visited 773 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|