Ingrediente
-
1 kg Vinete
-
0,5 l Otet de vin
-
350-400 ml Ulei de masline
-
2 buc Ardei iuti
-
3-4 grengute Oreganosau uscat 2 lingurite
-
1 lingura Sare
-
500 ml Apa
Mod de preparare
Va propun astazi o reteta de conservare a vinetelor in stil italian. O reteta simpla si repede de realizat. Vinetele astfel pregatite sunt foarte gustoase, le puteti servi pe langa mancarurile din carne, in salate, sau pizze. Din cantitatea aceasta de vinete am obtinut un borcanas de un litru de vinete in ulei, dar daca doriti mai mult, atunci dublati cantitatea ingredientelor. Sunt gata pentru consum dupa 2 luni si se pastreaza cel putin pentru 8 luni in beci, sau intr-o camara rece si uscata.
(Visited 1.879 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
2 comentarii Ascunde comentariile
Care e raportul apă-oțet ?
Cantitatea ingredientelor este redata la inceputul retetei… apasa pe ingrediente + … este si cantitatea apei dar si a otetului 😉