Ingrediente
-
500-700 gr Faina alba calitate superioara
-
250 gr Zahar100 gr pentru aluat si 150 pentru mere
-
1 kg Mere
-
100 gr Unt
-
3 buc Oua2 pentru aluat si 1 pentru uns
-
25-30 gr Drojdie proaspata
-
1 buc Esenta de vanilie
-
150 ml Lapte de vaca
-
1 lingurita Miere
-
1 praf Sare0,25 lingurita
Mod de preparare
Astazi va propun o reteta de „Pariziene cu mere” extraordinar de delicioasa. Sunt atat de bune… moi, pufoase, aromate… si cu umplutura asta de mere… daca sincer, eu cu greu le rezist 🙂 Le serviti cu ce doriti dumneavoastra… ceai, cafea sau lapte. Sunt bune pentru cei mari si pentru cei mici 😉
(Visited 933 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|
|
16
Facut
|
|
17
Facut
|
|
18
Facut
|
|
19
Facut
|
|
20
Facut
|
|
21
Facut
|
|
22
Facut
|
|
23
Facut
|
|
24
Facut
|
|
25
Facut
|
|
26
Facut
|
|
27
Facut
|