Ingrediente
-
500-700 gr Faina alba calitate superioara
-
25 gr Drojdie proaspata
-
250 ml Lapte de vaca
-
150 gr Zahar
-
2 buc Ouaunul pentru aluat si unul pentru uns
-
90 gr Unt
-
1 lingurita Sare
-
2 linguri Miere
-
100 gr Nuci
Mod de preparare
O reteta simpla de Mucenici moldovenesti, gustosi si pur si simplu perfecti. De 9 martie sarbatorim Ziua Sfintilor Mucenici, pai… hai sa o sarbatorim frumos 🙂 . Daca sincer, ai mei nu prea iubesc copturile insiropate… dar aici a fost bine, s-au mancat foarte repede si au avut un mare succes. Daca ii faceti de post, atunci omiteti ouale, iar laptele il inlocuiti cu apa calduta, iar untul- cu ulei. In compozitia aluatului puteti sa adaugati vanilie, sau esenta de lamaie… dupa preferinta.
(Visited 375 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|
|
16
Facut
|
|
17
Facut
|
|
18
Facut
|