0 0
Papanasi din carne de porc cu ciuperci

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 kg Carne de porc
400-500 g Ciuperci
1 buc Ceapa mare
300 g Cascaval
3 buc Oua
50-60 g Faina
100-200 ml Ulei de floarea soarelui pentru prajit
1 lingurite Sare dupa gust
0,5 lingurite Piper negru macinat dupa gust

Papanasi din carne de porc cu ciuperci

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Aceasta reteta eu o propun pentru masa festiva si nu numai. Este o mincare foarte usor si repede de preparat. Ingredientele sunt simple si la indemina.

(Visited 2.218 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Cumparam o bucata de muschi de porc. Taiem carnea felii subtiri de grosimea degetului cel mic.

2
Facut

Batem cu un ciocan fiecare felie de carne pe un fundisor, le saram si le piparam.

3
Facut

Pregatim umplutura:
Taiem ceapa julien si o calim in tigaie.

4
Facut

Calim ciupercile pina se evapora apa din ele.

5
Facut

Le adaugam la ceapa si le mai lasam un pic sa se prajeasca.

6
Facut

Lasam sa se raceasca si adaugam in compozitie un ou, saram, piparam si amestecam totul.

7
Facut

Cascavalul il taiem betisoare lungi, alegeti un fel de cascaval care se topeste.

8
Facut

Luam cate o batuta din carne, la un capat punem cate o lingura din compozitia de ciuperci, un betisor de cascaval si atent il rulam.

9
Facut

Din celelalte doua oua ramase si faina facem o compozitie lichida, amestecam bine sa nu fie cocoloase.

10
Facut

Luam in mina cate un papanas si il dam peste tot cu compozitia din ou si faina. O alta varianta ar fi sa il prindeti cu un betisor mic de lemn si sa il scaldati prin oul cu faina, dar sa nu uitati sa scoateti la final betisoarele.

11
Facut

Le prajim in uleiul incins doar cat sa se prinda un pic, nu le rumenim.

12
Facut

Le punem pe o tava intinsa cu o hirtie de copt si ii dam la rola pentru 20-30 min la temperatura de 180-200°C

13
Facut

Cand s-au rumenit frumos sunt deja gata, asa sunt "soldateii" mei copti. Sunt foarte deliciosi si arata foarte bine, eu recomand acesti papanasi la toti.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Pulpe de pui umplute
urmator
Chec cu cacao (de post)
anterior
Pulpe de pui umplute
urmator
Chec cu cacao (de post)

Adauga comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here