Ingrediente
-
1 kg Carne de porc
-
400-500 g Ciuperci
-
1 buc Ceapamare
-
300 g Cascaval
-
3 buc Oua
-
50-60 g Faina
-
100-200 ml Ulei de floarea soareluipentru prajit
-
1 lingurite Saredupa gust
-
0,5 lingurite Piper negru macinatdupa gust
Mod de preparare
Aceasta reteta eu o propun pentru masa festiva si nu numai. Este o mincare foarte usor si repede de preparat. Ingredientele sunt simple si la indemina.
(Visited 2.218 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|